25 November 2009

Dendam

yee jadi pendendam ta bagus , jadi pembalas dendam pun ta bagus .
abeh apa yg bagus?
sometimes dendam to ah yg buat someone to puas .
puas hati , puas jiwa .
bila da balas dendam , lagi berlipat ganda puas nyaa .
tp orang ta suka . kenapa?
sebab orang to yg kena pembalasan dendam to .
duhh , nampak sgt padan muka kau sebab buat orang to dendam dgn kau
huh , bodo betul to pun ta dapat grab haha lembs
but at last org mesti ckp jugakk 'ala , nape nk kne dndamdndam? maapkan jela orang to . kita manusia kann , saling maap memaap kan?'
gahh . easy to sayy , cuba kau yg kena? ta rasa mcm nk dendam jugak ke?
mesti punyaa , unless la kau ni perangai baik .
well , terima jela yg orang yg dendam dendam ni , ta baik .
ta baek mcm kauu .

duhh , aku cakap je . aku bukan refer dekat sapesape pun .
aku kan suka merepek haha