29 December 2009

Aih Ayah

huii , pedas betol apa ayah cakap an

'awak to ddok rumah , bukan nak ikot . diam jela haha'

ahahahah LAWAK SGT LA TO EA?! duhh , mcm hapeaa da

yeah yeah mmg saya ta selalu keluar rumah bila malam
sebab apa? penah tnya ta?
sebab , saya penat penat!
siang ta mhu keluar , bila malam orang nk relex baru ajak kuar
apahal?

ohh pergi rumah opah yah? kenapa saya ta nak pegi?
because there's nothing i can do whenever i went there!
duhh , BORING! let me repeat again , BORING!
even i am glad to see Opah and Tokwan and Rafiq and blablabla .
okay fine , you pegi rumah parents you . sokay la . you kan anak diaorang .
bukan I ta pena pegi , I pegi . almost everyday everyweek kann kita pegi sana i ikot?
bila kinda mcmto , I boring la .
i bukan boleh buat apa .
my cousins are annoying
i mana rapat sangat dengan diaorang
i don't have anyone to talk with
i mean , i sorang je cucu perempuan opah yg da besa
and the else just kids and just boys
they doesn't understand whatever fucking i story about
they don't know nothing

plus when i were there and i want to watch television , will you let me?
no . because you all at there more obses to watch the damn football mathes!
arghh , again . BORING!
bola bola bola , hey hello .
bola ta boleh bawak mati la!
i ta mara u guys nk hadap natang to , tapi please
respect others .
we don't go to Opah's house just to see football matches la
we all nak happy happy together , duhh!

okay la , you nak konker tb . okay fine , i mngalah .
i dank je , tapii ,,
bila i nk texting plak , nt you pndang i lain
mcm u nk bg signal dkt i yg you ta suka i text
it's like mcm i ni abaikan Opah and Tokwan i
hey hello , i still tego diaorg
i stii cakap dengan diaorg , still usik diaorg until they laugh
hey tolong la , i ni bukan buta fikiran
i tahu adab dengan orang tua
tapi diaorg pun bukan layan i sgt
dia layan you!

so can you see? i okayy nk pegi rumah Opah
fine , tape . sekali sekala boleh la
if tiap tiap hari , i ta tahu la
i rasa i dudok rumah lagi better
i boleh online , boleh tgk tb whatever channel i want , i boleh makan sendiri , i boleh texting , i boleh call orang and ta pyh msok bilik , i boleh bobom ikot suka i kt mana i nak .
if you nak pegi rumah Opah , you pegi la dengan Ibu Adik .
diaorg okay je kan ,
don't worry about me , i'm fine outside and inside staying home alone . i think
lagipun tade bikin you kusut kusut dengan babblings i yang ta suda ni kan?

hmm ,
and if you ajak makan ,
okay you ajak makan
if i ta nak ikot , penah tnya ta?
because , nta la
mayb because i penat kott
yela , you ta cakap awal awal
you tade suroh i siap siap awal
you da tahu kan i bersiap lambat!
nt bila i lambat , ckp i ni apa la itu la
aih , tension la macam ni .

i ta salahkan you if you pk we all need quality time , family time
okay fine , please do inform earlier and understand me if i don't want to follow with
i have the reasons
you think , i like stay home everyday? hell no!
hey , if selalu pun i boring jgk
but sometimes these stuff ah yg buat i rasa tade mood and rasa mcm better i dudok rumah besarkan bontot

i tahu you nk we all rapat and share laugh together , tapi before ni pun you selalu jugak tade rumah kann
well , i already used to it
da lama da , so i ta harap lebih pun

i bukan nak kutok you in public or whatever
if i nk kutok you , i do worst than this
i just nak luah something yang i pendam bertahun ni
if i nak cakap dekat depan , i ta pandai
i not good at it

hmm , don't worry
i sayang you . fucking much much
i just nk you jadi Ayah i always and respect apa yang i nak and apa yang i ta nak
dalam sebulan bukan i ta keluar dengan you langsung kan?
dalam seminggu , i ada jugak kan ikot you?

i'm sorry , if i ever hurt your feelings , but how about me Ayah?
:'|