23 December 2009

GHEE :D

ahaaa , esok amek result PMR
da mcm hapeaa da akuu
kononnyaa aku buat buat macam aku ta cuak ,
tapi dalam , da dup dap lajuu je
*faker la kauu nyah haha

ah ah bia la akuu
redhaa jela , aku da buat apa termampu *ecece poyo :D

today aku popular betul la , orang asek call je
huii , aku kann bisness hoho

first Syaheerah Bt Zainurin call

'wehh , esk result kuar ea?'

Ya Allah Ya Tuhanku , kau mabok apa wehh
da tntu ramai tahuu da , mesti kau ta baca berita ni ahaa
so bermula la perbualan kami
blablabla cakap :D

then Maghrib tadi Nur Izzati Bt Adnan pulak call

'wehh benk , esok datang pukul bape?'

alahaii , ni lagi sorang . pukul 10 pagi sayangg dushh

then about pukul 9 lebih kott , Fatin Hafizah bt Alias call
ehee , minah ni aku sayang ahaa

'wehhh . wuaaaaa! aku kt kampong'

lahh , call teros jerit kt akuu cis rabak gegendang aku hee
dia dekat kampung and mintak aku amekkan result dia
emhh eyelahh nyahh , kalau ciguu bagi hee :D
kampung dia kt negeri sembilan , huii koba nogori la eko waha

ehh eko fatin sayangg , napo eko balik nogori? eko stay jele kt jb ni haa . toksah eko nak seboksebok tolong orang kawen to ha . bukan eko yg nak kawen , pkcek eko . eden bukan apo ,
eden nk jumpa eko . eden ni ha da lamo da ta pelok eko jangg . rindu beno eden dengan eko , aihh balik copat ea jangg , eden rindu nk koba negori dgn eko hee :D

*ala , sekali sekalo eden nk koba nogori apo salahnyo :D


see , bisnes ta bisnes nyaa aku ni huish
ahaa , act 3 orang je call aku haha pasan mcm ramai sgt je hee
tptp to ta include orang orang terdekat yg tnya aku la hee
tptp dorang asek tnya , bikin tambah lagi cuak je nyahhh huishh

so fr all PMR candidates 2009
All The Best okayy ?
hope all of us get great result , 8A's of course
insyaAllah :)