24 December 2009

Result 241209 :)

wahaaa , today ni hari apa?
hari apa murid-murid? *tiru macam iwan ahaa
hari ini ialah , hari pelajar PMR 2009 mengambil keputusan masing-masing di sekolah masing-masing
haaa bagos , betol to haha

yeah yeah , today amek result
pagi pagi lagi aku da bangun , dengan rakusnya aku bangun
haha

pukul 10 pagi and lebih sikit kott aku sampai dekat sekolah , hee
sampai dengan Izzati and Atiqah huishh , bole sma plak
ehh mesti la sma , da korng tumpng aku ehee
datang datang pegi dekat gate , Ifarna Aimi Briemala Piea Daya da tecongok depan to
huishh , great to see you guys . bebulan ta jmpa , rindu nyahh :D

then then , lepak dulu kt depan to
bedekak dekak dulu sementara menunggu yg lain ,
then tiba la , Intan Syazwani binti Mohadzir
selang beberapa minit , tiba la pulak Syaheerah binti Zainurin
huii , dengan gah nyaa dia berjalan hahaha

after to , kitaorg msok sekolah . ramai ramai ah
mesti ah ramai , da mak kitaorg pun ikot jugaaa ehee :D
then then blabla , aku jd hyper pagi to
aku jd mulot becok doe
mulot aku ta bule nk stop , asek nk cakap je
asek nk tego org je , huishh friendly betol aku time to ehee
jumpa balik mem mem an , pehh asek belaga-laga dada je ah
saket dada aku woii , kempis balik hahaha

yeah yeah , tunggu result nk tahuu ada la dalam 2 jam gituu
emhh , kalau aku tahu aku tido dulu kt rumah :D
then then tunggu je ah
tahun ni result PMR meningkat
sekolah kitaorg yg dpt straigh A's , 50 orang and yg dapat 7A 1B , 23 orang je :)
tapi aku tade dalam senarai , hahaha apa bule buat , bukan rezeki aku ngee

mula mula dia bgthu dulu result yg 7A 1B , after YDP sampai baru bgthu bdk bdk yg dpt 8A wahaa
even aku tade dalam senarai , aku still tepok tgn dgn semangat nyaaa fr mem mem aku le
expecially , Athirah Nur Zawani binti Azmy . she got straigh A's tahuu!
i happy for her , congrats darl :)

btw , Fatin Hafizah binti Alias yg aku sayang to pun dapat great result
she got 7A 1B , byk kan kan? hee

da bgthu semuaa to , baruu cigu bg result dkt bdk bdk yg tade dlm senarai tadi to
bg dekat dewan
aihh , beratur aku
last last aku berebut kerusi dgn Nur Shaza Najwa , ahaha
sorry sayang , i dapat dulu :D

F ; 'cigu cepat la , saya nk result saya . excited ni hee'
Mrs . Z ; 'hmm , agak-agak awak dapat bape?'

*alahai cigu sayangg , bengkek la ati saya gini

F ; 'ala , ta payah agak-agak . tnjok je la ehee'
Mrs. Z ; 'haha awak ni , emm tp apa pun bersyukur okay dgn usaha awak'
F ; 'ha eyela , saya mmg bersyukur and redha je ni , to psl saya excited je hee'
Mrs. Z ; 'haha okayy , nah'

with her big smile , she gave me my result
and you know what , i got 6A's with 2B's
OMG! luar jangkaan , hahahaha
even aku ta mcm bdk bdk lain la ,
ta mcm bdk yg dpt 8A 7A to
like Rizwan Yazid said 'kita tahu level masing-masing'
so aku tahu , my level okayy and i suppose proud of it ,
plus aku expect aku dapat 4A je :D

nk tahu apa yg B?
hahaha , ni lagi satu luar jangkaan
Bahasa Melayu and Bahasa Inggeris aku dapat B
gila berdekak aku ,
depan depan cigu aku berdekak , cigu tergelak tgk aku hahaha
mem mem aku yg kt sekeliling da mcm apa tengok aku dekak mcm nk gila
hahaha
yela wehh , kau ada dapat B dalam Bahasa Melayu?
tade kann? tipu ada , salu Bahasa Melayu bole score tp aku nta ah
mcm apa , aku careless kott hahaa
yela apa bole buat , benda da lepas
so redha jela
tapi smpai malam aku ta bole tahan dekak
Bahasa Melayu dapat B? Ya Allah , aku ni orang bangsa apa smpai Bahasa Melayu pun susa nk score hahaha

haa disebabkan Bahasa Melayu aku B , ramai ah dekak an aku haha
yela wehh , dekak la lagii . aku join haha

tp yg aku ta bule blah ,
masa nk balik aku salam pengetua , Bonda

F ; 'bonda , saya balik dulu'
B ; 'em okay , tahniah'
F ; 'okay'

then ada ah cigu tnya aku , cigu to stay dgn bonda jugaa

Mr ; 'straight A kan?'
F ; 'ehh ta la . 6A je'
Mr ; 'ohh okay la to'
F ; *:)

then cigu mana pulak tnya , cigu to pun stay dengan bonda time to

Mr ; 'apa yg B?'
F ; 'emm , BM BI'
Mr ; 'ha? lahh , bahasa kebangsaan to'
F ; 'hahahah to la hal'

then cigu lagi sorng cakap , of course stay dengan bonda jugaa time to

Mr ; 'haha awak cakap bahasa Jawa jela'
F ; 'hahahaha okay , nt saya belaja'

semua cigu yg ada dekat situ , dekak je
cis , malu aku hahaha
aku pun blahh je , muka ta tahan dekak :D

yela yela , mmg patot jd bahan lawak pun
saya sedar haha :)

but thnks God , i got 6A's and 2B's
fr me , it's good enough . i think haha :D


and i do captured some photos fr today the big day ;

before knew the results ;









after the results just known ;













well , that's all for today
tengs fr the wishes and fr all candidates
you got a great result , i'm sure you are
take care :)