18 December 2009

Taylor Lautner?


Taylor Lautner? siapa to? ala , bgtahuu la siapa to .
aiyakk
ni la Taylor Lautner to haaaa ,
dushdush



see , it's him .
aku tulis pasal dia ni bukan la cz aku harok semacam dengan dia ni ha hee

tapi tapi sejak dua menjak ni , since kuar movie Twilight : New Moon la kott ,
ramai pulak aku tgk yg harok dekat dia ni ha
mostly aku tahu dari page friends list dekat myspace to la
and mostly jugaa girls la
bukak page ni bukak page to , ha amek kw! terpampang muka dia ni ha
huishhh ,
i wonder whyy? apa dia ada wehh? :D

mmg mmg , i can't deny anymore , he's a cute boy act
and tough plus the 'macho' one

tapi tapi , haha
ramai betul harok dekat dia
huishh gila la kamuu semuaa haha

in the same time , aku bukan ta suka dia la
mmg aku suka dia jugaaa ,
i think he's quite charming juga
but tade la gila gila punya gila harokk gituu
suka suka gitu je hee
mcm aku suka actor laen jugaa :D

but depends on every girls la ,
aku bukan nk perli korang tauu tauu
takot jugaa if ada yg terasa laen ,
kangg ada jugak die hard fan Taylor Lautner kejar aku dengan parang cakap aku fuck Taylor Lautner huii
bukan bukan mcm to tau tauu ,
don't take me wrong
aku just terkejot , tetiba ramai ohh suka gila sama dia hee
nk suka dia , suka la . aku ta marah pun
aku bukan nk reject pun , aku cakap je pasal dia da byk fans sekarang hee :D

and and ,
dear Taylor , u done such a good job
every girls crazy about youuu
well , keep up .
bagi diaorg lagi gila kt kauu hee
*emhh mcm la dia baca blog aku ni ha and paham Bahasa Melayu
haha :)