04 January 2010

Day 1st Being Form 4 Student

ahh today aku da sekolah , hmm
schedule back to normal la nmpaknyaa .
buat homework bangon pagi and blablabla lagi .
huishh

pagi pagi da bgn da , tengok CheBok da memekak mieow mieow dpn bilik aku huii kau ni CheBok boroi
then then mandi mandi semua , pegi la sekolah
memandangkan today hujan ,
so menapak la pegi bangunan sekolah teros , ta pyh berator . jln lenggang lenggang la . tade perasaan je hee
then tngah jalan , membawa diri . tiba tiba lengan dicuit
huii , Farah Adila mencuit ni hee dia ni budak form 3 tahon ni . baru msok sesi pagi la kan
aku pon pndg la dia , ckp 'huii kau!' :D
then budak budak , mem mem dia semua pndg . then tiba tiba terdgr jeritan 'benkk!' huii
siapa to? ahh of course la Alia my lovely Freesize ghee
Alia ni mmg bdk form 3 jgk tahon nie . dia mmg satu group dgn Farah to . just Farah yg pasan aku dulu
huii , dgn ta ku sangka sangka , dia teros memelok aku
menjerit jerit . huii , terkojot aku nyahh hee
then then semua semua dlm group to slm aku , ciom semua . tnya result bape semua .
then ckp dorng tc semua , aku teros gerak pegi dewan . aihh , da full da . nmpk sgt aku dtg lambat ahaha
ohh dr jaoh aku nmpk Syaheerah Intan Ezatul . tga bergosip la to . aku teros pegi dkt dorng , then mnjerit tiba tiba haha excited nyahh haha
so da jmpa , blablabla ckp ghee

bila Ummi da bebel time dalam dewan to , time fr umum bgtahu kitaorg semua kls apa
huii , berdebar debar aku haha
first bgthu kls 4SC1 4SC2 4SC3 . of course la nme aku ta senarai . aku kann 6A's jee hee
then then ha! kls 4KJ1 pulakk. aku hoping je dpt msok kls ni
but finally cigu mnyebot, 'Farah Nabila Bt Azizi!' yes! aku dapat kls KJ!
suka suka .
kls 4KJ1 . terbangga plak haha tahu ta kls KJ1 de bape org student melayu perempuan? huh! 4 orang je tahu! sikit gila . hmpeh

after da ckp to , aku pun gerak pegi kls aku . alahai , ta ramai la bdk kls aku . nape ni?:(
da choose sit mana aku nak ddok , then bdk kls KJ2 plak masok kls aku
aik? nape kau msok kls aku? aku KJ1 , kau KJ2 . macamne ni? hmmm??
then then cigu pun ckp la , bdk bdk kls KJ1 KJ2 mmg belajar dlm satu kls . just bila sbjek TK and LK baru peca . cz cigu laen
ohh , fuhh! akhrnya! ramai jgk bdk kls aku hahaha meriah kls nyahh ghee

dlm kls aku ddok row tepi tngkp . bole nmpk jalan kt sebelah to .
tapi aku ta sit sblh betol tepi tngkp la . aku just sit dkt tepi tmpt orng lalu lalang ah . so bole tgk jln jgk hee aku pnya sit baris yg ke-3 haha bia ah aku ddok dpn . aku kan pekak , sng nk dga cigu ckp apa haha
hmm memandangkan sekolah aku to ta bole ddok dgn sama kaum , so tahon ni ddok dgn Yeap Hui Qin
dia ddok sblh kanan aku .pehh budak cina ni lagi . budak cina pale otk paling biol . best doe lyn pale dia haha

depan aku Amira Hanani Bt. Abdul Kadir . ahaa , kamu lag nanui! sebok je tau kamu ni haha btw she's in 4KJ2 :)
then kt sblh kiri aku , row bdk bdk laki
tapi tapi , yg direct sebelah kiri aku is Ezaili/Mok . huii , tmbh bdk ni lagii la gila aku
Mok ni da la pale gila , if lyn lagi biol aku . abeh la aku tahon ni . ta belajar lagi la nmpknye haha

hmm aku bdk engineering skrg . ngehngeh , terbangga plak hahaha

of course subject engineering is :

BAHASA MELAYU
BAHASA INGGERIS
SEJARAH
MATH MO
PENDIDIKAN ISLAM
ADD MATH
CHEMISTRY
PHYSICS
LUKISAN KEJURUTERAAN
TEKNOLOGI KEJURUTERAAN
(haa , aku rasa la . aku lupa yg ni haha)

so 10 subjects all of it . cis , byk paper aku nk kena amek time SPM nt
tp tp sokay la . boleh belaja kan kan? ta bole , ayh kan ada muahaha :D
hmm btw , sedeh jgk . cz ta boleh tmbh sbjct PSV , cz limit sbject tahon ni 10 je sob
nk belajar seni dgn Cik Faezah/Pekja sobsob :(

so that's all for my 1st Day at School . 4th January 2010 :)
Farah Nabila bt Azizi , welcome back to school . shitt man wahaa