28 June 2010

Haha Sophie ni! :D

Today after habes class drawing, aku tengah blur blur buat Orthographic. Hish 3rd angle projection. Penat aku perah otak na imagine kan gambar Haha Then tiba tiba, Eh! Sofie tercongok kt hujung meja aku. Eh da kenapa Si Sophie ni tiba tiba jea ada. Aku nampak dia, 'Eh Sophie baby! ada apa masok class I?'. Dia cakap 'Haii! Benk nahh'. Dia pegang surat. Then dia hulur surat to. Lah kenapa tiba tiba bagi surat. Aku lagi tambah blur. Tanya la, 'Eh surat! Siapa bagi yangg?'. Dia tepok dada dia, means dia la yang bagi and cakap 'Sophie bagi'. Dia sengih jea pandang. Aku double blur, 'Lah kenapa bagi ni?'. Then dia sengih jea, then na keluar class. 'Okay bye bye Benk. Muahh'. Aku pun nak bukak la surat to, tapi dia tiba tiba cakap 'Eh jangan baca sekarang!'. Cis, tapi aku ta peduli. Aku excited. Aku suka dapat surat. Hee. Tapi time to Sophie da gerak dahh, aku bukak senyap senyap Hihi. Tahu ada apa dalam surat to? Haa, nah. Baca ;

ahbenk sayang ~

:)
Babe,
ni tengah time agama . then u cross my mind :)
boring laa .
ustad ni bebel kat depan .
haha

eh benk, benk comel laa
haha.
Tak pasal pasal sofie ni
but
i'm serious :p

benk oh benk
ahaa
okay laa.
till here

take care
cause i care
muah muah <"3


with love, sofie ♥

Ya Allah, Sophie! You da kenapa Haha Tiba tiba jeaa bagi surat. Rupanya nak cakap to jea Hahaha I ingat emergency gila Haha. But I do appreciate, because you sanggop kan turon tangga pergi class I after class agama to Haha Kelakar la. I baca, I teros berdekak tauu. I ingat you nak story pape kea Hahaha But, okay. Thanks bagi surat to. Comel la, I suka Haha Thnks baby, muah. I Love You :)