19 June 2010

Rutin Lama :'(

Okay Baby ta masok PLKN, kena tangguh. Kenapa? Sebab Politeknik ta bole tagguh. Err. Okay, but nanti pegi jugak kan? Alahai, kena merasa juga. Sedehnya. Em dua hari lagi masok Poli, okay tape. But rasa lain. Rasa macam Baby makin jaoh. Kenapa? Entah la. Rasanya, makin dekat ada la tapi hati rasa jaoh. Maybe sebab Baby masok dunia baru, aku baru dunia sekolah. Dunia budak budak. Perbezaan kot. Bukan maksud hati jaoh da renggang ke apa. Maksud cam hati ni ta mahu je Baby pegi dulu. Nak Baby stay dulu. Rasa ta puas lagi. Kalau boleh nak Baby sambong sekolah balik. But, eventho hati jaoh tapi still mahu contact. Ta mahu lupa teros. Ta mahu la curang. Jangan ah lupa orang alam lama bila da jumpa alam baru. Aih, rasa berat la hati ni. Rasa hati nak je balik alam normal. Maksudnya, nak macam normal la. Macam last 6 bulan yang lepas ni. Macamna ek, nak balik sekolah Baby sah sah da ada kt rumah. After ni, mesti balik rumah message pun belom tentu. Then, malam bila buat homework sah sah Baby teman aku buat homework. After ni, nak Baby message cepat cepat pun ta boleh. Sebab Baby mesti busy gila. Yela basoh baju la, makan la, kemas bilik la, study la. Macam macam la, Aih. Betapa janggalnya. Haih, takpe. Boleh handle kot, entah la. Baby take care dekat Politeknik, belajar pepandai. Nanti da pepandai dapat kerja bagos, gaji mahal da boleh kawen. Hee :D
Rindunya rutin lama :')