26 December 2010

Man - Child - Playgroud



Okay na cerita pasal a man at the playground & oh act it's two man -.-. Okay kau kalau pergi playground maybe because sebab bawak kids pegi maen dekat situ kan. Haa mostly parents brought their kids & having fun. Okay today aku sendiri bawak my cousins, lil cousins pegi maen ada satu dekat playground ni. Okay sampai sampai, 'apa lagi Rafiq, pergi la serang sne kau punya heaven'. Woah dengan pantas budak tu lari lari comel pegi tanggal kasut then naek gelongsor. It's cute aite haha Then okay kau maen maen, aku tengok kau. Then adalah sorang brader dia same goes la kan. Okay dia dok tersengih sengih dekat aku, && btw aku bukan talk pasal dia na seducing ke apa. Ni about gentle. Dia dok tersngih but yet dia tade pn speak out something then at last dia tanya dekat cousin aku lagi sorang about Who am I btween Rafiq & them. Ta tanya gently sendiri dekat aku, like, "Heyy anak ke?" or "Hey stay mna? Ta pernah jumpa pun before". I mean bukan kira na cakap kau gatal ke apa or aku mintak aku ni digatali ke apa. But in proper way, kita at same situation & same place & same subject so be friendly lah. Plus you're a man & I'm a lady. Kau sengih sengih entah pasal pasal lagi tnjok kau gatal kot. Aiyo, get the picture? Man make first move & Lady make the move continously haha simple questions are enough. Gentle dude gentle =='


p/s : Aku totally sure dia bukan lelaki orang or duda okay. Dia muda & sangat mentah. Mungkin =.=