03 January 2011

Sekolah.

3 Jan 2011 - Hollyshits school started today. Okay sekarang dah kena bangun pagi, as early 5.45 a.m. Then away pergi sekolah. Woah 1st day sekolah dah jammed. Dari Perling lagi kot, from tht flyover. 1st of thing 'Damn ni mesti excident lagi, gahhh'. Then sampai dekat Uda, 'lahhh. Kereta rosak jea pun, adoi'. Finally smpai sekolah - turun kereta, nak masok class then nampak Chici && Donat. Arghhhhhhhhh teros pelok - Rindu tahap abah tahu! :) Masok class, damn kena duduk belakang so nvm lah. Duduk dengan Chici && meets all the classmates again. Frankly, I quite missing them along this hols. Haa nampak semuaaa, babi aku rindu semua. Kalaulah bole, aku dah pelok ciom semuaaaaaa ! Hee. Okay pergi dewan pagi pagi beratur then masok class. Tunggu teacher masok bt yet day 1st only 3 teachers jea masok && for day 1st dah kena belajar Physics. Ada tepu sikit kot, Gheee. So dapat buku semua then balek. Then esok datang lagi sekolah, untill finish SPM. Ehh dah besar dah, dah jadi senior dah, dah ta bole maen maen dah - How fast the time passed. So Farah Nabila Azizi - good luck for your senior year as secondary student && good luck for your SPM. Study well, Ha - Ha Spm -.-