07 March 2011

I'm thinking to get myself in hostel.

Tadi mandi then tiba-tiba terdetik dalam otak ni na masok asrama. Inilah bila da duduk dalam bilik air lame lame haha plus Cigu Suhaimi jugak lah ni pergi hasot soh try masok hostel ceh ceh haha Tapi betol jugak kan, mna tahu bila da masok bole jadi better kan. Who knew aku boleh berubah plus boleh kuros sekali haha Ni sekarang duduk rumah, berubah sikit jea. Maybe duduk dalam lepak dengan membe membe bole jadi pandai ke. Lagi layan kepala Chici to haha But spoil nt bila pergi sekolah, elak tumbang jea. Rase cepat ngntok then babbbb tidur dalam class err -.-. Hoish dah aku dah dalam dilema dah duhhh --'